Over Ons

Welkom bij Prestige Insurance

Prestige opent zijn deuren vanaf 01/05/2021 in het bruisende Groenenhoek, op de Arthur Matthyslaan 62.

Wat doen wij?

We zijn gespecialiseerd in alle soorten verzekeringen, auto, brand, familiale, hospitalisatie, levensverzekeringen of spaarverzekeringen.

Waarom zijn wij anders?

Met overtuiging en trots durven we zeggen dat Prestige Insurance niet zomaar een makelaarsbureau is uit de vele anderen die er reeds zijn. Wij zullen altijd de klanten op de eerste plaats zetten en strijden voor hun recht om juist verzekerd te zijn.

Innovatieve manier van werken:

Onze medewerkers zullen beschikbaar zijn op Whatsapp Messenger en gaan u altijd te woord kunnen staan om u de best mogelijke prestigieuze service te bieden. We zullen altijd een onafhankelijk advies geven op basis van uw benodigdheden en eisen. Onze klant beslist altijd zelf maar hij heeft recht op een eerlijk en juist advies. Buiten de werkuren zullen wij ook jullie e-mails en whatsapp-berichten lezen en daar zo snel mogelijk mee aan de slag gaan.

Partners:

Bij Prestige zullen we met sterke verzekeraars samenwerken die ook the customer centraal zetten. Uiteindelijk zullen we gewoon kiezen voor de beste oplossing voor onze klant.